Magyar Térképház Kft. – 27 éve a reklámpiacon.

A Magyar Térképház Kft. Magyarország egyik vezető Online és Nyomtatott Kiadója, közel 30 éve van jelen a magyar piacon. Képzett szakembergárdánknak köszönhetően komplett kampányok koordinálásával, kiadványok, plakátok előállításával és terjesztésével, webes felületek üzemeltetésével is foglalkozunk. Szeretjük amit csinálunk és szenvedéllyel végezzük. 

„Mindenki csinálja azt, amihez ért”
Mi ehhez értünk.

Full Service Kreatív Ügynökség és Kiadó vagyunk.
Nem csak beszélünk arról, mi volna a jövedelmező választás, elkészítjük megjelenéseit, felületeit, felépítjük cégének komplett marketing gépezetét és ami fontos, el is juttatjuk a célközönségnek.

Célunk, hogy minden ügyfelünk számára magas színvonalú, megbízható szolgáltatást nyújtsunk, hogy láthatóak és elérhetőek legyenek vevőik, üzleti partnereik számára.

A „Tegyen bennünket próbára” nem a megfelelő hívó mondat!
Ne próbálkozzunk, csináljuk! Csináljuk jól! … mert a marketinget nem lehet elég korán kezdeni egy cég életében.

Garantáljuk:

Tervezhető költségek
Nincsenek rejtett költségek, a kampány az elejétől a végéig tervezhető kiadásokkal jár. A követések során is van lehetősége választani azt, milyen kiadásokkal folytassuk a kampányt (ez az online hirdetéseknél, konverziókövetéseknél fontos) egyéb szolgáltatásaink, mint grafika, weboldal, webáruház, hirdetési felületek fix árral állnak a rendelkezésére. Ezért mindig időt szánunk arra a közös folyamatok megkezdése előtt, pontosan mire van szüksége a vállalkozásának.

Komplett ügynökség
Mivel Ön egy teljes marketingcsapattal áll kapcsolatban a projektmenedzserén keresztül, legyen szó webes vagy nyomdai munkáról, kampány tervezésről vagy éppen marketing tervezésről, egy helyen megvalósíthatóak az elképzelései.

Spóroljon
Köszönhetően a jó partneri kapcsolatainknak különböző felületek üzemeltetőjével, digitális és ofszet nyomdákkal, olyan áron érhetőek el Önnek a gyártási- és megjelenési költségek, melyeket egyéb esetben csak sokéves közös munka után vehetne igénybe.

Határidőre
Minden munkafolyamatot riportál Önnek a projektmenedzsere, hogy Ön is tudja követni azt, hogyan épül fel a projekt, melyik részfolyamat mennyi időt vesz igénybe. Természetesen már a közös munka elején olyan határidőt adunk, ami teljesíthető, így egyéb folyamatait tudja igazítani a közös munkánkhoz pl. weboldal készítés egy expora vagy prospektusgyártás egy üzleti találkozóra.

magyarterkephaz@terkephaz.hu
+36 30 382 3334

Kövess minket

Magyar Térképház Kft. © 2020 - Minden jog fenntartva