Ennyit rólunk.. most Ön következik!

  • Szeretne egy erős Online rendszerhez csatlakozni?
  • Kellene Önnek is egy jó weblap ami a Google keresőben is sikeres?
  • Szeretne magasabb konverziót elérni?
  • Bizonytalan milyen hirdetési felületet válasszon?
  • Szeretné ha a régiója az Ön reklámjával lenne kiplakátolva?
  • Jó volna minden háztartásba eljutni?
  • Szüksége van komplett marketing kampányra, hogy elérje a kívánt eredményt?
  • Szolgáltatna? Eladna? Brandet építene?

Rengeteg kérdés merül fel, amikor egy cég rádöbben, hogy Marketingre márpedig szükség van!

Miért?

Mert.. Önmagában a jó szolgáltatás / termék nem elegendő ahhoz, hogy bevonzza a vásárlókat. A vállalkozásoknak marketing stratégiát kell építeniük és folyamatosan ellenőrizniük és fejleszteniük kell a folyamataikat, kommunikációjukat, hogy megtartsák az elért pozíciót.

Ezek a feladatok elvégezhetőek maguk a cégek által is, viszont a konverzió szakemberek nélkül alacsonyabb lesz, a kiadásaik viszont magasabbak. Értékes idő telik közben, Ön pedig csalódott lesz, hogyha nem éri el a kívánt eredményeket, főképp hogyha versenytársai már felvették a piaci lendületet.

A vevőért való sikeres verseny tehát megköveteli, hogy Önnek kidolgozott marketingkoncepciója legyen. A marketing eszközrendszerével tudja pontosan meghatározni, hogy kinek és mit termeljen. Ez azért fontos, mert egy vállalat akkor lehet sikeres, ha a megfelelő terméket a megfelelő személynek (célcsoport) a megfelelő helyen (disztribúciós csatorna) a megfelelő áron (árpolitika), a megfelelő mennyiségben és minőségben, megfelelő promóció mellett kínálja. Ezek mindegyikének meghatározásához a marketing eszköztárára van szükség. Mi a marketing eszközei közül a Marketing-kommunikációval és disztribúcióval foglalkozunk. Minél több oldalról tudatjuk leendő vásárlóit az Ön kínálatáról, Ön annál nagyobb szeletet tud vágni a tortából, mert több emberhez ér el.

Mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért és akkor lehet jól működő rendszereket kiépíteni, amik hosszútávon működnek!”
(Nagy Tamás Online specialista-akkreditált Google partner, a Magyar Térképház Kft. csapatának oszlopos tagja 2013 óta)

Mert minden vállalat hosszútávra tervez. Ezért kizárólag jó szakemberekkel érdemes együtt dolgozni, hogy érdemes eredményeket érjünk el – azaz hogy Ön a piacon kiemelkedjen a konkurenciái közül. Ezért csapatunkban tisztelhetünk marketing szakembereket, szövegírót, grafikust, webdesignert, Google partner informatikust, fordítót, nyomdászt. Hogy Önnek ne kelljen mindenkinek a „nyelvén beszélnie”, a közös munka elején bemutatkozik Önnek leendő kapcsolattartója, aki a csapatát és Önt összeköti.

Igen! A mi csapatunk az Ön csapata is! A mi szaktudásunkkal Ön rendelkezni fog. Nincsenek buta kérdések, csupán megválaszolatlanok.

Tapasztalt, lelkiismeretes kollégáinknak köszönhetően mind a nyomdai, mind az online platformjaink vezetőek a piacon.

Az országban egyedülálló felületeket, marketingcsomagokat hozunk létre annak érdekében, hogy Ön előnybe kerülhessen a versenytársaival szemben. Felületeink által regionális- és országos jelenléte erősödik – a közös munka, az Ön befektetése megtérül.

Hogyha Ön is elérkezett erre a weboldalra, sőt egészen idáig jött velünk, az azt jelenti, hogy komolyan veszi vállalkozásának a jövőjét és nem akar lemaradni!

Mert mi is a marketing célja?
A tartós versenyelőny megszerzése.

Csapatunk ebben tud az Ön jobbkeze lenni!

Ne feledje:
A marketingben ugyanaz működik hatékonyan, ami a háborúban: a váratlan. (Al Ries – Jack Trout)

magyarterkephaz@terkephaz.hu
+36 30 382 3334

Kövess minket

Magyar Térképház Kft. © 2020 - Minden jog fenntartva