Start: Pilisvörösvár és környéke (2023.07.06-07.27)

Örömmel jelentjük be, hogy a Magyar Térképház Kft. kiadó és marketing ügynökség, egyedülálló, friss és innovatív marketing kampányt indít Pilisvörösvár és környékén!

Érintett területek: Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Solymár, Tinnye, Üröm

Miért érdemes csatlakoznia?

Mert a mi kampányunkkal nem csak a helyi közösséget éri el, hanem a digitális világban is láthatóvá válik vállalkozása, szolgáltatásai.

A hagyományos és online marketing eszközeinket ötvözve, mi segítünk abban, hogy vállalkozása a lehető legtöbb emberhez eljusson.

Az ajánlatunk a következőket tartalmazza:

• Céginformációs plakát térkép:
A plakátjaink 350 példányban jelennek meg nagyforgalmú, beltéri lokációkon, így biztosítva, hogy a helyi közösség tagjai felfigyeljenek vállalkozására. 

• Régiókalauz Magazin:
A magazin 25.000 példányban jelenik meg, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Solymár, Tinnye, Üröm minden háztartásába eljuttatjuk, és online is elérhető, így biztosítva, hogy vállalkozása a helyi közösséghez közvetlenül is eljusson.

• Hírlevél-szolgáltatás (e-mail marketing):
Havi rendszerességű B2B hírlevélben jelenik meg vállalkozása, amelyet 3.000 vállalkozás kap meg a régióban. A hírlevél nem csak a partnereink promócióját tartalmazza, hanem releváns szakmai tartalmakkal is ellátjuk, így valódi értéket képvisel és funkciót tölt be a helyi vállalkozók számára – a célcsoporthoz szólunk.

• Online megjelenés:
A saját fejlesztésű regioportal.hu oldalon – havi 40.000 egyedi látogató – létrehozott cégprofiljával mindig frissen tud tartalmat közölni és korlátlan számú állásajánlatot oszthat meg. Biztosítjuk, hogy vállalkozása a digitális térben is jól látható legyen és erős Google pozíciót vegyen fel (SEO, linképítés). A portálon való megjelenést közösségi média megjelenésekkel egészítjük ki!

 

A hirdetésszervezés 3 hétig tart!
Ez idő alatt van lehetősége a régió vállalkozóinak a csatlakozásra.
A limitált helyek miatt utólag nincsen lehetőség csatlakozni.

Már nettó 172.500 Ft +ÁFA összegért van lehetősége az összes felületen megjelenni, 2 éven keresztül!

Mindezek mellett, ha egyszeri összegben fizet, 5% kedvezményt biztosítunk!

Amennyiben szeretné, hogy Schmieder Zoltán területi képviselőnk megkeresse Önt és bemutassa a kampányt személyesen, töltse ki az űrlapot vagy hívja Zoltánt közvetlenül a +36 70 883 4029 telefonszámon!

Adja meg adatait és kollégánk keresni fogja Önt 24 órán belül

    A felületeink nem csak hirdetések gyűjteményeként, hanem valódi értéket képviselő, hasznos információforrásként is funkcionálnak.
    Ez a stratégia azt eredményezi, hogy a rajtuk megjelenő reklámok nem terhesek, hanem integrált részét képezik a tartalomnak.

    Ez a megközelítés teszi a hirdetési felületeinket olyan vonzóvá a közönség számára, és különbözteti meg őket a többi, hirdetés-orientált felülettől.

    Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy versenyelőnyhöz jusson, és Kitűnjön a Tömegből!