1,600Ft

Kaposvár InfoKalauz térképpel – 11. (javított) kiadás

méretarány: 1 : 20 000

Kiadás éve: 2018

A térképet készítette: Huber Maps Kartográfiai Kft.

Leírás

INFORMÁCIÓK, FÖLDRAJZ, TÖRTÉNETI MÚLT, LÁTNIVALÓK ÉS NEVEZETESSÉGEK, HELYI SZOLGÁLTATÓK, CÉGJEGYZÉK, TÉRKÉP

A Kaposvári Infokalauzzal az Ön tájékozódását szeretnénk segíteni.
Bár Kaposvár emberléptékű város, utcáit, tereit szinte valamennyi itt élő ismeri, úgy véljük, a vállalkozásai és polgárai, s nem utolsósorban az állam és az önkormányzat által nyújtott szolgáltatásokat mégis érdemes közkinccsé tenni, érintsék azok akár a gazdaságot, a kereskedelmet, a közlekedést és a távközlést, akár az államigazgatást, az oktatást, az egészségügyet és a szociális ellátást, vagy éppen a kultúra és a turizmus területét.

Brosúránkat nemcsak azért jelentetjük meg, hogy a városba érkezők könnyebben el tudjanak igazodni, hanem azért is, mert a dinamikusan fejlődő megyeszékhelyen a kaposváriak számára is mindig lehet újat mutatni. A folyamatos változás, az egyre bővülő kínálat újra és újra indokolttá teszi a Kaposvári Infokalauz megjelentetését. Mostani kiadványunk is számtalan új információval segíti Önt, s a Németh István Program beruházásainak
köszönhetően így lesz ez a következő esztendőkben is.

Kiadványunkat fogadják örömmel, forgassák haszonnal!

Kaposvár Somogy megye dinamikusan fejlődő székhelye, megyei jogú város, kistérségi központ, egyetemi város és püspöki székhely. Kaposvár lakossága az utolsó adatok szerint 64.872 fő, vonzáskörzetében közel 120.000 ember él. A település területe 113,59 km2.

A dél-dunántúli régió földrajzi fekvésének köszönhetően Magyarország déli kapujának tekinthető. Somogy megye az ország ötödik legnagyobb megyéje, fő turisztikai vonzerejét a Balaton, a Somogyi-dombság, a nagy kiterjedésű erdők és a gyógyfürdők jelentik.

Kaposvár megyén belüli szerepe igen jelentős, a gazdaság, a kereskedelem, a közlekedés, a távközlés, az államigazgatás, az oktatás, az egészségügy, a szociális ellátás, a kultúra és a turizmus területén egyaránt is széles körű és változatos szolgáltatást kínál mind a térség lakosságának és vállalkozásainak, mind az idelátogatóknak.

 

magyarterkephaz@terkephaz.hu
+36 30 382 3334

Kövess minket

Magyar Térképház Kft. © 2020 - Minden jog fenntartva