Látogasd meg a 2GOHUNGARY portált és LIKE-old Facebook oldalunkat hogy ne maradj le semmiről!

 

A 2GO! Hungary portál egy újabb eszköz a Magyar Térképház kiemelt hirdetői részére. Manapság elengedhetetlen az on-line jelenlét, így a nyomtatott formátum és a mobil applikációk után Magyarországon hirdetőink webes megjelenésre is lehetőséget kapnak. A portál alternatívát nyújt minden hirdetőnek, hogy termékét vagy szolgáltatását népszerűsítse, aktuális információit és ajánlatait naprakészen tudja kommunikálni.

A portál ötvözi mindazt, amit a térkép és a mobil applikáció tud nyújtani. A 2GO! applikációk meglévő funkciói továbbá egyéb extra funkciók is támogatják az oldal hatékonyságát.

 

A 2GO! Hungary portál funkciói

– Térképes kereső
– Geo-lokalizáció (tartózkodási helyhez kötött keresés)
– Város szintű listázás és keresés
– Kategorizált (szolgáltatói) listázás és keresés
– Összevont keresés (lokális és kategorizált)
– Hirdetői profilok
– Legjobb helyek/szolgáltatások listázása (összesített és város szintű)
– Kiemelt szolgáltatók
– Banner zónák (kiemelt hirdetési zónák)

A címet lokalizálja a rendszer és elhelyezi a központi térképen valamint a GPS koordinátáit is legenerálja. Szolgáltatása lokalizálódik város szinten és besorolásra kerül kategória szinten is.

 

A portál struktúrája

A portál tervezésénél fő szempont volt, hogy az adatok strukturáltan kerüljenek rendszerünkbe – lokálisan és kategorizáltan. Ez segíti a látogatót a kívánt tartalom elérésében és szűrésében, valamint lehetőséget ad, hogy az adatok a keresőoptimalizálási (seo) szempontoknak is megfeleljenek.
Mivel a portál tömege folyamatosan nő (új városokkal és szolgáltatásokkal bővül) így a struktúrának köszönhetően az organikus keresési találatok száma is nő az adott régiókban.

 

Egyéb hirdetési lehetőségek és felületek

A portál rendelkezik kiemelt hirdetési zónákkal – bannerzónákkal. Adott zónák folyamatosan láthatóak, velük minden látogató találkozik!

 

 

Látogasd meg a 2GOHUNGARY portált és LIKE-old Facebook oldalunkat hogy ne maradj le semmiről!