Cél az Online jelenlét erősítése!

Találják meg az Ön szolgáltatását és állásajánlatait azok is, akik az interneten keresnek: regioportal.hu

Csatlakozzon a regioportal.hu oldalhoz, osszon meg naprakészen információkat és érjen el erős Google pozíciót céges profiljával, állásajánlataival. A tartalom 24 órán belül módosítható így a felhasználók számára Ön mindig friss információt tud biztosítani a nyitva tartásról, programokról, állásajánlatokról, amihez webmesterre sincsen szüksége. Ezeket a feladatokat a support végzi. A portál kiemelt, látogatott része a HR funkcióhoz köthető, a hirdetők regisztráció után hozzáférnek a saját oldaluk vezérlőpultjához, ezáltal akár maguknak is tudnak nyitott pozíciót feltölteni. Fontos, hogy a felhasználóknak regisztrálniuk sem kell, hogy egy kattintással elküldjék jelentkezésüket!

Miért kell ez Önnek? Ha van weboldala azért, mert erősíti a pozícióját, ha nincs weboldala, akkor pedig fejlesztések nélkül jut egy olyan rendszerhez, ahol nem csak a cégről tud kommunikálni, de a nyitott pozícióikat is feltöltheti. Így egyben tud használni cégkereső- és álláskereső oldalt is.

#regionális kampány #országos kampány  #Google pozíció #egyszeri költség #tervezhető, #2020 #egyedi hozzáférés #HR funkció

magyarterkephaz@terkephaz.hu
+36 30 382 3334

Kövess minket

Magyar Térképház Kft. © 2020 - Minden jog fenntartva