Szolgáltatások

Nyomtatott reklám

Tartalomfókuszú céginformációs plakát térképeken és információs magazinokban helyezzük el partnereink reklámjait, PR megjelenéseit. A grafikai feladatokat is mi látjuk el, felügyeljük a gyártást és részt veszünk a lokális terjesztésben is.
regiokalauz.hu

Online portál

Partnereink cégprofillal és állásajánlataikkal tudnak megjelenni a regioportal.hu saját fejlesztésű portálunkon. Legnagyobb előnye a naprakész információ megosztása. A portál jelenleg havi 40.000 egyedi látogatóval rendelkezik, erőssége az erős pozíció a keresőben.
regioportal.hu

Webfejlesztés Extra

Egy honlap feladata, hogy a célcsoporthoz szóljon, a felhasználóid konvertáljanak, így profitot termeljen. A megrendelőnek szükséges UX és design, tűpontos SEO, marketing pszichológia, prémium technológiák, határidőre. Megtérülésre fókuszálva. Célunk, hogy PPC hirdetés nélkül, tehát organikusan is megtalálható legyél!

Online marketing

Tartalomkészítés, SEO, Google Ads, Közösségi média kampányok - felállítása és koordinálása, a stratégiai tervezéstől egészen a kiértékelésig és optimalizálásig.

Grafika és Dekor

Arculattervezés, dekor, nyomtatott és webes reklámok, kiadványok szerkesztése, nyomdai ajánlással, marketing szakember közreműködésével.

Videógyártás - videómarketing

A márkádnak sokkal nagyobb szüksége van videós kommunikációra, mint azt gondoltad volna. 2023-ra a videó az egyik leghatékonyabban működő marketing eszköz, ami pedig még jobb, hogy nem elérhetetlen! Akár már 80%-kal javíthatja a konverziódat, már egy egyszerű érkező oldal esetében is!
Brander reklámfilm

Hírlevél-szolgáltatás

Regionális hírlevelek, a B2B célcsoportot megcélzó ügyfeleink reklámjaival.

Interaktív térkép

Mennyire bosszantó számodra, ha keresés közben folyamatosan reklámokba ütközöl? (még nekünk is az, pedig mi imádjuk őket). Ismerd meg a minimális reklámzajt kínáló felületünket és navigálj gyorsan, csupán egy kattintással!
okosterkep.com